Mojstrski tečaj 13.-15. decembra 2019 v Postojni

KUD Serenada v sodelovanju z GŠ Postojna in ZPGŠ organizira mojstrski tečaj namenjen mladim pianistom in pianistkam in njihovim učiteljem. Predavatelja na tečaju bosta Denys Masliuk, prof., priznani koncertni pianist, profesor na Umetniški gimnaziji v Kopru in Selma Chicco Hajdin, prof., priznana profesorica klavirja, ki poučuje na Glasbeni šoli Koper in Umetniški gimnaziji Koper.

Vabljeni k udeležbi vsi mladi pianisti in pianistke, ki želijo izpopolniti svoje pianistično znanje, in pridobiti dodatne izkušnje na tem področju!

NASTOP UDELEŽENCEV POLETNE KLAVIRSKE ŠOLE DENYSA MASLIUKA V PIRANU

V SOBOTO 13. JULIJA 2019 OB 20:30 V DVORANI GEORGIOS V PIRANU! VSTOP PROST, VABLJENI!

Mladi pianisti, so se ves teden kalili v poustvarjanju skladb iz svetovne glasbene zakladnice, prav tako so se učili napisati svoje skladbice. Pri tem so se jim porajala številna vprašanja,…. Vodil, usmerjal in učil jih je mentor poletne šole Denys Masliuk.

Prav vsi so pokazali, da je ustvarjalnost v vsakemu otroku, le pokazati ji je treba pot kako se lahko udejani tudi v glasbenem muziciranju in ustvarjanju!

NAPOVEDNIK

KLAVIRSKI RECITAL DENYSA MASLIUKA

3. 7. 2017 | PKC Georgios, Piran
KLAVIRSKI RECITAL DENYSA MASLIUKA

Praznični koncert dua Švigelj

Koncert dua Švigelj

Koncert Denysa Masliuk na 16. klavirskih dnevih v Novi Gorici!

Koncert pianista Denysa Masliuka 18. novembra 2016 ob 20. uri v Novi Gorici.

KOLEDAR DOGODKOV

Kategorija: General 4. Poletna šola za klavir